Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adanalı atletler madalya ile döndü
10 Haziran 2016 / 11:39
Adanalı atletler madalya ile döndü
Türkiye'nin en hızlı sporcusu bölge finallerinden Adanalı atletler madalyalara döndüler.

Atletizm Federasyonu faaliyet programında yer alan Cheetos firmasının destek verdiği Türkiye'nin en hızlı sporcusu bölge finallerinden Adanalı atletler madalyalara döndüler.


Antrenör Ali Gülengül Geçen hafta içerisinde Gaziantep Akkent Atletizm sahasında gerçekleştirilen müsabakalara Adana olarak 30 sporcu ile katıldıklarını söyledi.

Gülengül, müsabakalara Adananın yanı sıra Gaziantep, Kilis, Malatya, Hatay,Osmaniye, Şanlıurfa, Kahramanmaraş,Kayseri ve Adıyaman illerinden 300 sporcu katıldığını, ferdi olarak, 60 metre 2006 kızlarda Kardelen Karakaş, 100 metre 2003 doğumlu erkeklerde Nusret Can Demir, 60 metre 2005 doğumlu erkeklerde Eren Gümüş 1. oldular. Dereceye giren sporcuların 14 Haziranda İstanbul'da yapılacak olan Cheetos Türkiye'nin en hızlıları yarışmalarında finallerde madalyayla döneceğimize inandığını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’tan tesis ve diğer konularda büyük yardım ve destek gördüğünü ifade eden Gülengül, “Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur’a, Bölge Antrenörü Yunus Karataş'a sporculara verdikleri desteklerinden dolayı teşekkür ederim” diye konuştu.
Bu haber toplam 1,011 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber