Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'ya doğa içinde huzurevi
16 Ocak 2023 / 18:12
Adana'ya doğa içinde huzurevi
Adana'ya doğa içinde huzurevi

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, yaşlı vatandaşlar için ilçede huzurevi inşa edilmesi amacıyla hayırsever Asiye Hülya Tosmur başvuruda bulundu.

 

Yürütülen çalışmalar sonucunda ilçede huzurevi yapılması için protokol imzalandı.

 

Tosmur, protokol imza töreninde, yıllardır hayallerini süsleyen projenin protokolünün imzalanmasından duyduğu memnuniyeti anlatarak, "Amacım ihtiyaç sahibi olan yaşlılarımıza ulaşmak, yaşlılarımızın betonarme bir ikamet anlayışından ziyade doğayla iç içe, kendi hobi bahçelerinde sebze ve meyvelerini yetiştirip stres atabilecekleri, huzur içinde yaşayabilecekleri sıcak ve güvenli bir yuvalarının olduğunu görmekti. Bu beni çok mutlu edecek." ifadesini kullandı.

 

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevzat Özer de huzurevinin içerisinde yaşlıların doğayla bir arada yaşamalarını tesis etmek amacıyla tek katlı yapılar oluşturulacağını belirterek, şunları kaydetti:

 

"Huzurevimizde yaşlı yaşam alanları, sağlık birimi, sosyal servis, fizyoterapi servisi ve diğer gerekli alanlarla birlikte bahçesinde hobi alanları ile bol miktarda yeşil alan olmasını istedik. Katkı ve desteklerinden dolayı başta Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanımız Sayın Derya Yanık, Adana Valimiz Sayın Süleyman Elban, İmamoğlu Kaymakamımız Sayın Mehmet Aksu ve emeği geçen herkese ve tabii ki bu hizmetin ilimize kazandırılmasını büyük bir heyecan ve istekle gerçekleştirecek olan hayırseverimiz Sayın Asiye Hülya Tosmur ile ailesine teşekkür ederim."

 

Kaynak: AA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 311 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber