Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana ÜSAM mentor yetiştiriyor
17 Mayıs 2016 / 09:33
Adana ÜSAM mentor yetiştiriyor
TÜBİTAK tarafından desteklenen ve Adana ÜSAM tarafından yürütülen MENTOR-SEA Projesi’nin ikinci dönemi başladı.

TÜBİTAK 1601 Yenilik ve Girişimcilik Alanlarında Kapasite Artırılmasına Yönelik Destek Programı kapsamında yürütülen MENTOR-SEA Projesi’nde, KOBİ’lere mentorluk hizmeti sunacak nitelikli KOBİ mentorlarının yetiştirilmesi amaçlanıyor.

 
1 Ağustos 2015 tarihinde başlayan projenin ilk döneminde 25 mentor adayı, Adana ÜSAM tarafından gerçekleştirilen mentorluk eğitimlerini tamamlamış ve sonrasında da bölgedeki firmalarda mentorluk yaptı. Eğitimlerini tamamlayan ve firmalarda 3 yarım gün geçirerek mentorluk hizmeti veren adaylar, TÜBİTAK tarafından değerlendirmeye alındı.

Projenin ikinci döneminde ise toplam 35 mentor adayı yine aynı süreçten geçmek üzere Adana ÜSAM tarafından gerçekleştirilen eğitimlere katıldı. “Temel Mentorluk Eğitimi”, “Mentorluk Alan Eğitimi” ve “Saha Çalışması” olmak üzere 3 aşamalı olarak gerçekleşecek eğitimlerin ilk aşaması, Proje Yürütücüsü ve Adana ÜSAM Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Mustafa Güneş’in açılış konuşmasıyla, 14 Mayıs 2016 Cumartesi günü Adana Sanayi Odası’nda başladı.

Projenin ikinci dönemini başarıyla tamamlayan mentor adayları, Adana ÜSAM tarafından hazırlanacak rapor kapsamında TÜBİTAK’a gönderilecek ve TÜBİTAK tarafından başarılı bulunan adaylar, TÜBİTAK Mentör Havuzu’na girmeye hak kazanacaklar.
Bu haber toplam 758 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber