Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana terör örgütü operasyonu
29 Temmuz 2015 / 09:49
Adana terör örgütü operasyonu
Adana’da YDG/H’ye yönelik operasyonlarda gözaltına alınan 2’si kadın 16 kişi adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Suruç’ta yaşanan bombalı saldırıyı bahane ederek Adana’nın Seyhan ilçesi Dağlıoğlu, Gülbahçesi, Barbaros, Denizli, Ova, Hürriyet mahalleleri ve Yüreğir ilçesi Anadolu Mahallesi’nde yasa dışı gösteri yapan bölücü terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H’ye yönelik operasyon başlattı.

Helikopter ve özel harekat polisinin de katıldığı operasyonda eş zamanlı olarak 20 ayrı adrese baskın düzenlendi. Baskında gösterilere katılarak yol kapatıp ateşe veren, polise molotofkokteyli, havai fişek ile el yapımı bomba ile saldıran 2’si kadın 16 kişi gözaltına alındı.

Emniyete getirilerek sorgulanan zanlıların üzerinde ve evlerinde yapılan aramalarda da örgütsel dokümanlar ele geçirildi.

İfadeleri alınan zanlılar sağlık kontrolünden geçirilmek üzere adli tıp birimine getirildi. Polis aracından indirilen zanlılar "Baskılar bizi yıldıramaz", "Bu daha başlangıç mücadelemiz devam edecek", "Suruç’u çekin" diyerek zafer işareti yapıp slogan attı.

Zanlılar sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.

Bu haber toplam 292 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber