Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı!
04 Nisan 2019 / 17:31
Adana Portakal Çiçeği Karnavalı Başladı!
Adana'da dün başlayan 7'nci Portakal Çiçeği Karnavalı için kente 100 bin yerli ve yabancı turistin gelmesi beklenirken, 46 otelde doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Apart otellerde ise günlük ortalama 100 TL olan ücretler, 3- 4 katına çıktı. Tur şirketleri

7'nci Portakal Çiçeği Karnavalı, 'Nisanda 'da' sloganıyla dün başladı. 7 Nisan Pazar günü sona erecek festivalde, 100'ün üzerinde etkinliğin yanı sıra 6 Nisan Cumartesi günü kostümlü grupların geçiş yapacağı kortej nedeniyle kente yerli ve yabancı 100 bin turist gelmesinin, 1,5 milyon kişinin de etkinliklere katılmasının beklendiği bildirildi. Hediyelik eşya, yeme-içme stantlarıyla kendi ekonomisini de yaratan karnavalın geçen yıl kente 85 milyon TL katkı sağladığı öğrenildi.

OTELLERDE YER KALMADI

TÜRSAB  Bölge Temsil Kurulu Başkanı Murat Şirin, bakanlık ve belediye belgeli 11 bin yatak kapasiteli 46 otelin henüz kortej günü gelmemesine rağmen dolduğunu açıkladı. Şirin, kente gelen turist sayısının büyük kortej öncesinde daha da artacağını belirterek, misafirlerin çevredeki Mersin,  ve 'daki turistlere yönlendirildiğini söyledi.

Kaynak : Sabah

Bu haber toplam 1,660 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kültür-Sanat  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber