Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana Güçlü İş Kadınları Derneğinden Vali Elban'a Ziyaret
06 Şubat 2022 / 23:40
Adana Güçlü İş Kadınları Derneğinden Vali Elban'a Ziyaret
Adana Güçlü İş Kadınları Derneği Başkanı Aslı Cirit ve beraberinde yeni yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Vali Süleyman Elban'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Vali Elban, Adana Güçlü İş Kadınları Derneğinin yeni yönetim kurulu üyelerine görevlerinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

 

Ziyaret sırasında akademik eğitimi ve kariyeri olan iş sahibi genç kadınları bir araya getiren Adana Güçlü İş Kadınları Derneğinin gerçekleştirdiği faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Elban, kadınlarımızın iş hayatında aktif rol almalarını önemsediklerini dile getirdi. 

 

Kadınlarımızın gerek sosyal gerekse ekonomik hayatta hak ettikleri konuma ulaşabilmesi için yapılacak çalışmalara desteklerinin tam olduğunu aktaran Vali Elban, 'Çünkü biz inanıyoruz ki güçlü kadın güçlü Türkiye demek. Gelecek yolculuğunu emin adımlarla sürdüren ülkemizin aydınlık yarınlara ulaşmasında kadınlarımız, en büyük destekçimiz. Bu yüzden bizler kadınlarımızın iyi birer eğitim alarak iş dünyasındaki etkinliğini arttırmak için devletimizin imkanlarını seferber ediyoruz.' dedi.

 

Adana Güçlü İş Kadınları Derneği Başkanı Aslı Cirit ise derneğin kuruluş amacı hakkında bilgiler verdiği Vali Elban'a destekleri için teşekkürlerini iletti.

Bu haber toplam 360 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber