Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana Demirspor'un yanındayız
19 Mayıs 2016 / 13:26
Adana Demirspor'un yanındayız
Adana Demirspor'un yanındayız

AK Parti Adana Milletvekili ve AKPM Türkiye Delegasyonu Başkanı Prof. Dr. Talip Küçükcan spor kulüplerinin Adana’nın önemli değerleri olduğunu, kentin imajı ve markalaşmasına ciddi katkıda bulunduğunu söyledi. 

Milletvekili Talip Küçükcan yaptığı açıklamada, Adana Demirspor ve Adanaspor futbol takımlarının her zaman yanında olduklarını ve desteklerini sürdüreceklerini belirtti.
Milletvekili Talip Küçükcan, büyük fedakarlıklarla Adana’nın yeteneklerini ortaya çıkaran spor kulüplerinin başarılarını takdirle izlediklerini, özellikle Adana’ya şampiyonluklar armağan eden takımlara teşekkür ettiklerini belirtti. Milletvekili Talip Küçükcan, Adana Demirspor’un şampiyonluk yürüyüşüne de destek verdiklerini, takım oyuncuları ve yönetimine başarılar dilediklerini ifade etti.

"MALATYA VALİSİ ÜZÜNTÜLERİNİ İFADE ETTİ"

Milletvekili Talip Küçükcan, Adana Demirspor’un Malatya’da karşılaştığı ve bütün Adanalıları üzen olaylara ilişkin de şunları söyledi:
“Adana Demirspor’un yaşadığı talihsiz olayı sosyal medyadan öğrendim. Takımımız şehirden ayrıldıktan sonra olaydan haberimiz oldu. Konuya çözüm aramak için Malatya Valisi Sayın Süleyman Kamçı ile irtibat kurdum. Sayın Vali olaydan duydukları üzüntüyü ifade etti. Takımın güvenliğinin sağlanamaması gibi bir durum olmadığını, sadece kamp yapılmasının riskine değinen bir tavsiye kararı olduğunu, takımın Malatya’dan ayrılmasını talep etmediklerini, Malatyalıların da bundan üzüntü duyduklarını söyledi. Vali beye güvenliğin sağlanmasından kendilerinin sorumlu olduğunu ve bir iletişim kazasından kaynaklı bu olaylara izin verilmemesi gerektiğini hatırlattık. Sayın Vali Adana Demirspor camiasına karşı bir karşıtlıklarının kesinlikle söz konusu olmadığını belirti.”

"BAŞKAN SEDAT SÖZLÜ İLERİYE BAKTIKLARINI SÖYLEDİ"

Milletvekili Talip Küçükcan, Adana Demirspor Başkanı Sedat Sözlü’yü de arayarak bilgi aldığını, yaşanan bu talihsiz olayın Adana Demirspor’un moral ve motivasyonunu bozmaması gerektiğini, şampiyonluk yürüyüşünde takımın yanında olduklarını ifade ederek şöyle konuştu:
“Olaya ilişkin Sayın Başkan Sedat Sözlü’yü arayarak Vali ile görüştüğümüzü, Adana Demirspor camiasının tepkilerini ilettiğimizi söyledim. Sayın Sözlü de bu olaydan üzüntü duyduklarını ancak artık ileriye baktıklarını ifade etti. Bu yapıcı tutum takdire şayandır. Başkan beyle Adana Demirspor ile ilgili konularda daha yakın iletişim halinde olmamız gerektiği konusunda mutabık kaldık. Biz bütün takımlarımız gibi Adana Demirspor’umuzun da yanındayız ve şampiyonluk kupasını kaldırmasını dört gözle bekliyoruz.”

Bu haber toplam 957 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber