Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana Demirspor, Manisaspor Maçına Odaklandı
09 Mart 2017 / 08:57
Adana Demirspor, Manisaspor Maçına Odaklandı
Teknik direktör İpekoğlu: 'İnşallah doğruları yaparak 3 puanı alan taraf oluruz'.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, 12 Mart Pazar günü sahalarında yapacakları Manisaspor maçına ilişkin, 'İnşallah doğruları yaparak 3 puanı alan taraf oluruz.' dedi.

İpekoğlu, mavi-lacivertli ekibin Aytaç Durak Tesisleri'nde gerçekleştirdiği antrenmandan önce düzenlediği basın toplantısında, geçen hafta Şanlıurfaspor deplasmanında önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Ligde sezonun bitimine 11 hafta kaldığını hatırlatan İpekoğlu, 'Lig, tüm takımlar için her ihtimale açık. Şanlıurfaspor deplasmanında, üstteki gruba bir adım daha yaklaşabilmek adına önemli bir galibiyet aldık.' diye konuştu.

Engin İpekoğlu, galibiyet serisi yakalamak istediklerini belirterek, şunları kaydetti:

'Bu hafta Manisaspor ile karşılaşacağız. Zor bir maç olacak. Son 7 maçta 21 gol attılar. Hücuma çok iyi çıkabilen, özellikle savunma arkasına çok iyi koşular yapabilen ve koşuyu yapan oyuncuyu da topla buluşturabilen orta sahaya sahipler. Özellikle takım savunması anlamında çok dikkatli olmamız gerekiyor. Ligde üst sıraları hedefliyorsak özellikle iç saha maçlarını kazanmak, deplasmanlardan da puan ya da puanlarla dönmek zorundayız. İnşallah doğruları yaparak 3 puanı alan taraf oluruz.'

- 'Göksu Alhas'ta uyuyamama problemi var'

İpekoğlu, bir soru üzerine, 26 yaşındaki futbolcusu Göksu Alhas'ın uyku problemi yaşadığını anlattı.

'Göksu'da uyuyamama problemi var.' diyen tecrübeli teknik adam, 'Dün kendisiyle konuştuk, yarından itibaren kampta kalacak. Saat 05.00'te uyuyormuş. Düşünün saat 13.00'te maç, nasıl olacak, maça nasıl zinde şekilde çıkacaksın.' ifadelerini kullandı.

Engin İpekoğlu ayrıca, takım olarak kanatlardan atak geliştirmede sıkıntı yaşadıklarını, bu bölgede forma giyen Leroy George ve Sercan Kaya'nın daha fazlasını yapabilecek düzeyde oyuncular olduğunu sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 898 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber