Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana Demirspor - Antalyaspor maçı biletleri 1 tl
30 Mayıs 2015 / 14:56
Adana Demirspor - Antalyaspor maçı biletleri 1 tl
Adana Demirspor Kulübü Başkanı Selahattin Aydoğdu, PTT 1. Lig Play-off rövanşında pazartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Antalyaspor maçının biletlerini 1 TL olarak belirlediklerini bildirdi.

Aydoğdu, Antalyaspor'a 3-0 mağlup oldukları maçın ardından yaptığı açıklamada, henüz her şeyin bitmediğini söyledi. Aydoğdu, "Biz bu yola inanarak çıktık, ama ligin sonuna doğru işler istediğimiz gibi gitmedi. Gönül isterdi ki bugün böyle bir açıklama yapmayalım, bu açıklama yerine şampiyonluğumuzu kutlayalım. Maalesef istemediğimiz bir noktaya geldik ama inancımızı kesinlikle yitirmedik. Biz Adana Demirspor olarak geriden gelip bir çok rakibimizi yakaladık çok uzaklara gitmeye de gerek yok. Konya deplasmanında 3-1'den 3-3'ü son 10 dakikada yakaladık, daha bu sezon bu ligde şampiyon olan Kayseri'ye 3-0 öndelerken 15 dakikada sahayı dar ettik. Bunları biz başardık, yine başarabiliriz. Lütfen sizlerde inancınızı yitirmeyin, pazartesi günü bizi yalnız bırakmayın. Bugüne kadar biz getirdik ama Antalyaspor maçını siz alacaksınız" dedi.
Bu nedenle 1 Haziran Pazartesi günü oynayacakları Antalyaspor maçının bilet fiyatlarını da herkes maça gelsin diye 1 TL olarak belirlediklerini belirten Aydoğdu, "Bir tek koltuğun bile boş kalmasını istemiyoruz, en büyük gücümüz olan siz taraftarlarımızla yine bir tarih yazıp, zor olanı başarmak istiyoruz. Biz henüz 'bitti' demedik. Ve biz 'bitti' demeden bitmeyecek" ifadelerini kullandı

Bu haber toplam 527 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber