Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da Yılın İlk Cinayeti
01 Ocak 2018 / 20:29
Adana'da Yılın İlk Cinayeti
Adana'da 58 yaşındaki Yıldırım Gören yeni yılın ilk saatlerinde inşaat bekçiliği yapan 54 yaşındaki Serdar Aşık'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.

Adana'da 58 yaşındaki Yıldırım Gören yeni yılın ilk saatlerinde inşaat bekçiliği yapan 54 yaşındaki Serdar Aşık'ı av tüfeğiyle vurarak öldürdü.Olay, gece 01.15 sıralarında merkez Seyhan ilçesi Kurttepe Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 3 gün önce inşaat bekçisi Serdar Aşık, inşaat alanındaki yoldan geçmek isteyen Yıldırım Gören ile tartıştı. Çevredeki kişilerin araya girmesiyle tartışma büyümeden önlendi. Psikolojik rahatsızlığı yüzünden bir süre Adana Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gören Yıldırım Gören, yılbaşı gecesi av tüfeğiyle inşaata gelip, bekçi Aşık'a iki el ateş açtı. Boş kartuşları alıp, ağaç altındaki toprağa gömen zanlı, daha sonra kahvehaneye giderek, Emniyeti arayın ben birini öldürdüm dedi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler Serdar Aşık'ın öldüğünü belirledi. Aşık'ın cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na götürülürken katil zanlısı da gözaltına alındı.

İÇİMDEKİ SES 'BİRİNİ ÖLDÜR' DEDİ

Emniyete götürülen Aşık sorgusunda, İçimdeki ses bana 'Bugün 4 kişiyi öldür' dedi. Daha önceden de böyle şeyler oluyordu. Olay günü kendime hakim olamadım. Ev tüfeğini alıp, Aşık'ın yanına gittim. Bekçiye 'Benim 8 koyunumdan 6'sı çalındı' dedim. O da 'Benim haberim yok' deyince öldürdüm dedi. Yıldırım Gören, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Geçen yılbaşı gecesi de Adana'da Korkut Özgün, lüks otomobilinin içinde başından vurularak öldürülmüştü.

Bu haber toplam 818 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber