Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da yapılacak
08 Ekim 2015 / 12:23
Adana'da yapılacak
SATRANÇ FEDERASYONU BAŞKANI TULAY: - "ADANA’YA ULUSLARARASI ORGANİZASYON VERECEĞİZ"

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF)Başkanı Gülkız Tulay, organizasyon konusunda profesyonel ekibe sahip olan Adana’da uluslararası organizasyon vereceklerini söyledi. 
Başkan Tulay, Adana'da 26 Kasım 10 Aralık tarihleri arasında Türkiye Şampiyonası’nın altyapı hazırlıklarını görüşmek üzere, Satranç Federasyonu Adana İl Temsilcisi Av.Veysel Tuncil ile birlikte Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak'i ziyaret ederek, kente satranç çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Türkiye’de en fazla lisanslı sporcuya sahip federasyon konumunda olduklarını, Adana’da bunun yansımasının gözlendiğini, sporcu ve kulüp sayasının artmasında önemli desteği bulunan İl Spor Müdürü Ataşbak'a teşekkür ederek, Adana'da genç ve enerji dolu bir il müdürünün bu önemli göreve seçilmiş olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek hayırlı olsun dileğinde bulundu.
“Adana’ya uluslararası organizasyon vereceğiz” diyen Tulay, Adana’yı çok önemsediklerini belirterek, ciddi bir uluslararası turnuvanın yapılmasını sağlayacaklarını, organizasyonun kentin tanıtımına önemli katkısının bulunacağını sözlerine ekledi.
Ziyaret sırasında hazır bulunan Satranç İl Temsilcisi Av. Veysel Tuncil, kentin önemli takımlarından Adana Demirspor Kulübü bünyesinde bir Satranç Takımı kurulması aşamasında olduğunu dile getirerek Türkiye'nin en güçlü satranç sporcularının katılacağı “Türkiye Satranç Şampiyonası”nın Kasım ayı içerisinde gerçekleşeceğini kaydetti.

ATAŞBAK: “ULUSLARARASI ORGANİZASYONLARA EV SAHİPLİĞİ YAPMAYA HAZIRIZ”
İl Spor Müdürü Ataşbak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, satrançta ulusal ve uluslararası organizasyonlara ev sahipliği yapmaya her zaman hazır olduklarını ifade etti.
Ekip çalışmasına inandığını ifade eden Ataşbak, Satranç Federasyonu Başkanı Gülkız Tulay’ın çalışmalarını yakından izlediğini ve desteklediğini, satrancın büyük atılım içinde olduğunu, ifade ederek iki hafta sürecek olan Türkiye Satranç Şampiyonası için Adana'nın tercih edilmiş olmasının çok anlamlı olduğunu dile getirdi. Kentte başta okullar olmak üzere her alanda satrancın yaygınlaşması, gelişmesi için gerekli katkıda bulunacağını sözlerine ekledi.
Ziyaret sırasında Türkiye Satranç Federasyonu Genel Kurul Delegesi Danyal Avşar'da hazır bulundu.

Bu haber toplam 320 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber