Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon
09 Temmuz 2014 / 17:24
Adana'da Uyuşturucu Tacirlerine Operasyon
Adana’da çevik kuvvet ve TOMA araçları ile uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştiren polis, evlerde yapılan aramalarda satışa hazır 240 paket uyuşturucu ile 20 gram esrar maddesi ele geçirdi.

Adana'da çevik kuvvet ve TOMA araçları ile uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştiren polis, evlerde yapılan aramalarda satışa hazır 240 paket uyuşturucu ile 20 gram esrar maddesi ele geçirdi. Operasyon sırasında polise pala, kılıç ve taşlarla saldırmak isteyen 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, sivil ekipler Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi 95. Sokak'ta uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. İhbar üzerine olay yerine giden sivil ekiplere uyuşturucu tacirleri ve yakınları taşlarla saldırdı. Sokaktan hızla çıkan ekipler, çevik kuvvet ve TOMA araçları ile birlikte sokağa operasyon yaptı. Polislerin geldiğini gören uyuşturucu tacirleri ve yakınları tekrar taşlı saldırıda bulundu. Bazıları ise polise pala ve kılıçlarla saldırdı. Kısa sürede etkisiz hale getirilen kalabalıktan 3 kişi gözaltına alındı. Şahısların evlerinde yapılan aramalarda satışa hazır hale getirilmiş 240 paket uyuşturucu ve 20 gram esrar maddesi bulundu. Gözaltına alınan zanlıların sorgusu sürüyor

 

Bu haber toplam 474 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber