Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da Tenis İl Birinciliği
11 Mart 2014 / 14:20
Adana'da Tenis İl Birinciliği
“Okullararası Kız ve Erkekler Tenis İl Birinciliği” sona erdi.
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen “Okullararası Kız ve Erkekler Tenis İl Birinciliği” sona erdi.

Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü’nde gerçekleştirilen turnuvaya 15 okuldan 90 kız ve erkek sporcu katıldı. Kız ve erkeklerde Özel Bilfen Okulları şampiyon oldu. Adana Ticaret Odası (ATO) Anadolu Lisesi kız ve erkeklerde ikinciliği elde etti.
Turnuvada, kızlarda üçüncülüğü Adana Anadolu Lisesi, erkeklerde ise Özel Başkent Okulları erkeklerde üçüncülüğü elde etti.

Şampiyon Özel Bilfen Okulları’nın 2-5 Mayıs tarihleri arasında Mersin’de gerçekleştirilecek olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Müsabakaları izleyen ve ödül törenine katılan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, şampiyon Özel Bilfen ile diğer okulları kutlayarak madalya ve kupalarını verdi. Diğer dereceye giren okullara ödüllerini, Gençlik Hizmetleri Şube Müdürü Cemal Demirağ, Özel Bilfen Okulları Müdürü Eşref Taşucu, Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü Genel Sekreteri Dr. Tanju Altunsoy, yönetim kurulu üyeleri Şelçuk Şerifoğlu ve Sermet Soylu verdiler.
 
 

 

Bu haber toplam 352 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber