Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Adana'da Sutopu Türkiye Şampiyonası
16 Haziran 2016 / 11:54
Adana'da Sutopu Türkiye Şampiyonası
“U19 Bayanlar 1.Lig 2.Devre Sutopu Türkiye Şampiyonası” karşılaşmaları Adana’da sona erdi.

Sutopu Federasyonu’nun faaliyet programında yer alan “U19 Bayanlar 1.Lig 2.Devre Sutopu Türkiye Şampiyonası” karşılaşmaları Adana’da sona erdi. Şampiyonluğu ESTİ Spor Kulübü elde etti.


Sutopu Federasyonu İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ, Çukurova Kapalı Yüzme Havuzu’nda 3 gün boyunca sorunsuz bir şekilde müsabakaları tamamladıklarını belirterek, "Çekişmeli geçen müsabakalar sonunda Ege Su Sporları Tenis İhtisas Kulübü ( ESTİ) Spor kulübü şampiyon oldu. İkinciliği Bursagücü üçüncülüğü ise 35 Sutopu elde etti. Turnuvaya katılan tüm takımları başarılı performansları için kutluyorum" diye konuştu.

Konuk takımlara Adana misafirperverliğini gösterdiklerini ve tüm sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini belirten Tansuğ, turnuvaya İskenderun Yüzme İhtisas, İzmir ESTİ, 35 Sutopu, Hatay Büyükşehir Belediye Spor, Bursagücü ve Adana Çınarlı Spor kulüpleri katıldı.

Bu arada müsabakalarda dereceye giren sporculara ödüllerini Adana Çukurova Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Adıgüzel, Sutopu Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Zafer Çakırgil, Sutopu Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ertunç Tansuğ ile diğer yetkililer verdiler.
Bu haber toplam 1,086 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber