Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da şüpheli çanta paniği
24 Temmuz 2015 / 11:50
Adana'da şüpheli çanta paniği
Adana’da 300 metre ara ile bırakılan şüpheli iki çanta, polisi alarma geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Tren Garı’na giren vatandaşlar, meydandaki otoparkta bir çanta olduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekibi, çantanın etrafına şerit çekerek bomba imha ekibi çağırdı. Bir iki dakika sonra ise tren garına 300 metre mesafedeki Ziyapaşa Bulvarı üzerindeki bir otobüs durağında şüpheli çanta ihbarı geldi. Buraya da polis sevk edilerek çevrede önlem alındı. Polisler her iki çantaya da kimsenin yaklaşmasına izin vermedi.

Bomba İmha Ekibi, ilk olarak otoparka gelerek şüpheli çantayı patlatmak için hazırlık yaptı. Tam bu sırada olay yerine gelen Müslüm S. isimli vatandaş, çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Müslüm S., ailesi ile birlikte Pozantı’ya gittiğini, garda beklediği sırada çantanın olmadığını fark ettiğini ifade etti. Bunun üzerine çanta Müslüm S.’ye teslim edildi.

Bomba İmha Ekibi bunun üzerine Ziyapaşa Bulvarı üzerindeki otobüs durağına geldi. Ekipler burada hazırlık yaptığı sırada ise olay yerine gelen küçük bir çocuk, çantanın kendisine ait olduğunu söyledi. Bunun üzerine ekipler normale dönerken, küçük çocuk çantasını alarak uzaklaştı. Meraklı vatandaşlar ise derin bir ‘oh’ çekti.

Bu haber toplam 282 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber