Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da polise terör uyarısı
25 Temmuz 2015 / 20:51
Adana'da polise terör uyarısı
Adana Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi, terör saldırıları nedeniyle silahlı kavga, silahlı yaralama ve trafik kazası gibi ihbarlara teyit edilmeden müdahale edilmemesini istedi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Haber Merkezi, terör saldırıları nedeniyle silahlı kavga, silahlı yaralama ve trafik kazası gibi ihbarlara teyit edilmeden müdahale edilmemesini istedi. Tüm ekipleri telsiz anonsu ile yapılan uyarıda, terör örgütü lehine gösteri yapılan bölgelere zırhlı araçlarla girilmesi istendi.

Şanlıurfa ve Diyarbakır'daki terör saldırılarının ardından Adana'da Doğu ve Güneydoğu kentlerinden göç edenlerin ağırlıkta yaşadığı mahallelerde sokak gösterileri yapıldı. Polis, gösterileri TOMA ve zırhlı araçlarla müdahale ederken, Haber Merkezi de sık sık telsiz anonsu ile ekiplere uyarılarda bulundu. Polise yönelik saldırılar yapılabileceği ihbarları nedeniyle önlemler arttırılırken haber merkezi telsiz anonsuyla asılsız ihbarlara dikkat çekti.

Tüm birimlere Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek'in talimatı olarak yapılan duyuruda, "Teyitsiz ihbarları değerlendirirken azami dikkat gösterin. Teyit edilmeden müdahale edilmesin. Zırhlı araç ve kısım ekiplerinin desteği olmadan bölgelere gitmeyin. Öncelikle kendi can güvenliğinizi ön planda tutarak hareket edin" denildi. 

Bu haber toplam 325 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber