Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da Polise Silahlı Saldırı: 2 Şehit
29 Eylül 2015 / 08:46
Adana'da Polise Silahlı Saldırı: 2 Şehit
Adana'da özel bir hastaneden çıkan polis minibüsüne, motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 komiser ve 1 polis şehit oldu.

Adana'da özel bir hastaneden çıkan polis minibüsüne, motosikletli 2 kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırı sonucu 1 komiser ve 1 polis ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralı polislerden Komiser Süleyman Çakır, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. İlerleyen saatlerde polis memuru Bircan İlhanlı'da kurtarılamayarak şehit oldu.

POLİSLER AĞIR YARALANDI

Dağlıoğlu Mahallesi'nde Özel Güney Adana Hastanesi'nden çıkan polis minibüsüne, motosiklette bulunan kimliği belirsiz kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 komiser ve 1 polis ağır yaralandı. Sürücü ise saldırıdan yara almadan kurtuldu.

1 KOMİSER VE 1 POLİS ŞEHİT OLDU

Yaralı polisler, kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Yaralı polislerden Komiser Süleyman Çakır, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. İlerleyen saatlerde de tedavisine devam edilen polis memuru Bircan İlhanlı kurtarılamayarak şehit oldu.

Bu haber toplam 689 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber