Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da Nehre Düşen İki Kardeşten Acı Haber Geldi
20 Nisan 2016 / 09:09
Adana'da Nehre Düşen İki Kardeşten Acı Haber Geldi
Adana'da çamurlu ayakkabılarını yıkamak için geldikleri Göksu Nehri'ne düşen iki kız kardeşin cesedine ulaşıldı.

Adana'nın  Saimbeyli ilçesine bağlı Himmetli Mahallesi'nde ayakkabısı nehre düşen kız kardeşler, ayakkabıyı almak için suya girince bir daha çıkamadılar. İki kız kardeşin cesetleri bugün yapılan arama çalışmaları sonunda bulundu.

ÇAMURLU AYAKKABILARINI YIKAMAK İÇİN GELMİŞLERDİ

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Himmetli Mahallesi'nden geçen  Göksu Nehri kenarlarında erik toplayan Şerife Öksüz (5) ve Melisa Öksüz (7) adlı kız kardeşler, çamurlu ayakkabılarını yıkamak için evlerinin yanında bulunan  Göksu Nehri kenarına geldiler. Burada ayakkabısını sudan almak isteyen Melisa ayağının kayması sonucu akıntıya kapıldı. Ablasını kurtarmak isteyen küçük Şerife ise peşinden gidince ikisi de suya düştü. Bu sırada çocuklarının suya kapıldığını gören ve o sırada evlerinin bahçesinde çalışan baba  Ahmet Öksüz çocuklarını nehirden kurtarmak istedi ancak başarılı olamadı.



7 YAŞINDAKİ MELİSA KAYALIK DİBİNDE BULUNDU

AFAD ekipleri, aile ve yakınları ile köylülerin de katılımıyla her iki kız kardeşi arama çalışması başlattı. Havanın kararması ile birlikte arama çalışmaları sabah yeniden başladı. Öğle saatlerinde 7 yaşındaki Melisa Öksüz'ün cesedi sudaki millik alanda kayalıkların dibinde arama kurtarma ekipleri tarafından çıkarıldı.



Baraj kapaklarının kapatılması ve su seviyesinin iyice düşürülmesi ile birlikte diğer kız kardeş Şerife Öksüz'ün cesedi de öğleden sonra bulundu.

BABA DA ARKALARINDAN SUYA ATLADI

Irmağa düşerek hayatını kaybeden kardeşlerin akrabası  Ali Öksüz, "Suyun kenarında oynarken küçük çocuk elini yıkamak isterken suya düşüyor. Diğer kız kardeşi de onu kurtarmak isterken suya kapılıyor. Babaları da onları görüyor ama akıntı çok fazla olduğu için peşlerinden koşuyor ama o da yakalayamıyor." dedi.




Bu haber toplam 762 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber