Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da Kuvvetli Yağış
22 Eylül 2015 / 09:10
Adana'da Kuvvetli Yağış
Adana’da öğle saatlerinde başlayan kuvvetli yağış hayatı felç etti.

Adana'da öğle saatlerinde başlayan kuvvetli yağış hayatı felç etti. Yüzlerce araç yollarda kaldı, ev ve iş yerleini su bastı.

Saat 13.00 sıralarında kent merkezinde başlayan sağanak yağış hayatı durma noktasına getirdi. Yağmur nedeniyle sokak ve caddeler göle döndü. Araçlar yağmur nedeniyle ilerlemekte güçlük çekti. Bir çok cadde de trafik akışı durdu. Vatandaşlar ise yağmurdan korunmak için durak ve iş yerlerine sığındı. Hazırlıksız yakalanan bazı vatandaşlar yağmurdan plaj şemsiyesiyle korunmaya çalıştı. Bazı vatandaşların duraklara gitmek için araç sürücülerinden yardım istediği görüldü. Çareyi taksiye binmekte bulan vatandaşları taksiciler de geri çevirdi.

 

Su seviyesinin kaldırımı aşması nedeniyle vatandaşlar düşme tehlikesi ile karşılaştı. Kaldırıma takılarak düşme tehlikesi yaşayan yaşlıları gençler karşıya geçirdi. Bazı vatandaşlar ise evlerinin balkonundan çekirdek çitleyerek çevredekilerin yağmurla mücadelesini izledi. İşyeri çalışanları su baskınlarını önlemek için büyük mücadele verdi.

Bu haber toplam 579 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber