Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da 'işgüzar şoför' paniği!
08 Mayıs 2016 / 23:51
Adana'da 'işgüzar şoför' paniği!
Adana’da işlek olan caddelerden birine bırakılan şüpheli otomobil, polisi harekete geçirdi.

Polis, ‘bombalı araç’ olabileceği şüphesi üzerine çevrede güvenlik önlemi alırken, kısa süre sonra olay yerine gelen sürücü, ceza yazan trafik polisiyle tartışarak, “İsmini söyle, emniyet müdürünü arayacağım” dedi.

 Seyhan ilçesi Çakmak Caddesi’nde meydana gelen olayda, vatandaşlar araç trafiğini sıkıştıran yolun ortasındaki 01 BKN 83 plakalı otomobilde ‘bomba’ olabileceği şüphesiyle durumu polise bildirdi. 

Kısa sürede olay yerine giden polis, araç sürücüsüne ulaşamayınca caddeyi trafiğe kapatarak araç çevresinde önlem aldı. Esnaf ve vatandaşlar bölgeden uzaklaştırıldı. Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ise uzaktan aracın altını ve içini kontrol etti. Ancak aracın dış görünüşünde şüpheli bir durum bulunmadı.

SÜRÜCÜ, POLİSLE TARTIŞTI
 Bu sırada arkadaşı ile otomobilinin başına gelen sürücü C.Ş. (24), polisler ile tartıştı. Cezası yazılmasına ve aracının çekilmek istenmesine sinirlenen sürücü, “Al götür arabayı, sonuçta yine çıkartacağız. Şov yapıyorsun. Neyin kafasını yaşıyorsun. İsmini söyle. Emniyet müdürünü, komiseri arayacağım” diyerek trafik polisini tehdit etti. Sürücü C.Ş.’ye otomobiline ‘yanlış park’ ve ‘filmli cam’dan ceza yazıldı. Sürücü ve arkadaşı daha sonra olay yerinden uzaklaştı.

 

 

Bu haber toplam 922 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber