Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da Göğsü Ağrıyıp Eve Giden Genç Uykuda Kalp Krizi Geçirip Öldü
25 Ekim 2015 / 19:19
Adana'da Göğsü Ağrıyıp Eve Giden Genç Uykuda Kalp Krizi Geçirip Öldü
Adana'da kendisinden şarkı söylemesini isteyen arkadaşlarına göğsünün ağrıdığını söyleyerek eve giden genç, gece yattıktan sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

kendisinden şarkı söylemesini isteyen arkadaşlarına göğsünün ağrıdığını söyleyerek eve giden genç, gece yattıktan sonra kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

PAZARTESİ GÜNÜ DOKTORA GİDECEĞİNİ SÖYLEDİ

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gülpınar Mahallesi 37002 Sokak'taki bir evde meydana geldi. Bir fırında çalışan Fahri Acu (36), akşam iş yerinden çıkıp arkadaşlarıyla bir araya geldi. Arkadaşları sesi güzel olan Fahri Acu'dan bir şarkı söylemesini istedi ancak Acu, "Göğsüm ağrıyor söyleyemiyorum" dedi. Bunun üzerine arkadaşları "Neden doktora gitmiyorsun bir kaç gündür göğsün ağrıyor" dedi. Acu ise pazartesi doktora gideceğini söyleyerek arkadaşlarının yanından ayrılıp evine gitti.

UYANDIRMAK İSTEDİLER UYANMADI, SAĞLIK EKİPLERİNE HABER VERDİLER

Tek odalı ve duvarları sıvasız evde babasını 1 yaşındayken kaybettiği için annesi ve iki kardeşiyle birlikte yaşayan Acu, gece annesi ve iki kardeşiyle aynı odada uyudu. Sabahherkes kalktı ancak annesi "Biraz daha uyusun" diyerek Acu'yu uyandırmadı. Saat 12.00 olduğunda ağabeyi Acu'yu kaldırmak istediğinde Acu uyanmadı. Ağabeyi Acu'nun yanına gelip çevirdiğinde hareketsiz olduğunu görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

CENAZESİNE OTOPSİ YAPILACAK

Olay yerine gelen ekipler Acu'yu kontrol ettiğinde kalp krizi geçirip hayatını kaybettiğini belirledi. Ancak sağlık ekipleri dış müdahale olup olmadığının kontrol edilmesi için şüpheli ölüm raporu verdi. Bunun üzerine olay yerine polis ekipleri gelerek Acu'nun ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Acu'nun cenazesi otopsinin yapılması için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

 
Bu haber toplam 692 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber