Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Adana'da fuhuş operasyonu
29 Haziran 2016 / 14:38
Adana'da fuhuş operasyonu
Adana polisi, masaj salonlarında fuhuş yapıldığı iddiası üzerine yaptığı operasyonda 4 kadını gözaltına aldı.
Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, iki masaj salonunda fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polis, ihbarın yapıldığı masaj salonlarına girip çıkanları takibe aldı. Reşatbey Mahallesi'ndeki masaj salonundan çıkan bir şahıs, iddiaya göre Hülya T. (39) ile 150 lira karşılığında fuhuş yaptığını, 150 lira da masaj parası verdiğini söyledi. Polis, bunun üzerine Hülya T. ile masaj salonu sahipleri Hilal Ç. (26) ve Fatma K.'yı (41) emniyete götürdü. İfadesinde ilişkiye girdiğini söylediği öğrenilen Hülya T., ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Hilal Ç. ile Fatma K. ise fuhuş yapıldığından haberleri olmadığını, masaj yapan kadınlara müşterinin fuhuş isteğinde bulunması halinde kesinlikle buna karşılık vermemeleri konusunda uyarıda bulunduklarını söyledikleri öğrenildi.

Polisin Karslılar Mahallesi'ndeki masaj salonundan çıktıktan sonra görüştüğü bir müşteri de, masaj yapan kadının kendisine mastürbasyon yaptığını ileri sürdü. Polis bunun üzerine masaj salonu sahibi İnci D.A. (21) ile Melek A.'yı ve masaj yapan Gamze Ç.'yi (20) emniyete getirdi. Gamze Ç. müşterinin suçlamalarını kabul etmedi. Gamze Ç. serbest bırakıldı. İnci D.A. ve Melek A. da suçlamaları kabul etmedi.

"Fuhşa teşvik, yer ve imkan sağlamak" suçlamasıyla adliyeye sevk edilen toplam 4 kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

Bu haber toplam 925 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber