Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da FETÖ operasyonları
04 Eylül 2016 / 22:41
Adana'da FETÖ operasyonları
Adana'da FETÖ operasyonları kapsamında gözaltına alınan avukatlardan 5'i tutuklandı. Bu arada 3 polis gözaltına alındı.
Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması (PDY) operasyonları kapsamında Adana'da gözaltına alınan 7 avukattan 5'i tutuklandı. 2 avukat da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Emniyetteki sorgularının ardından gözaltındaki 3 gazeteci ile birlikte adliyeye sevk edilen avukatlardan Çağrı K, Muammer Y, Emin B, Mustafa K, Nazmi D tutuklanırken, Ahmet S. ve Mehmet A. da adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Gazetecilerden Salim B, Abdurrahim H, Osman P, adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Köye yazarlığı yapan Mustafa Naim Y, ise emniyetteki ifadesinin ardından sağlık sorunları sebebiyle serbest bırakılmıştı.

3 polis gözaltına alındı, 3 polis aranıyor
Adana'da Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ve Paralel Devlet Yapılanması'nın( PDY) emniyet ayağına yapılan operasyon kapsamında biri 4. sınıf emniyet müdürü olmak üzere 3 polis yakalandı. 3 kişinin de arandığı bildirildi. 

Alınan bilgiye göre Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri, operasyonlar kapsamında bu sabah 6 adrese eş zamanlı operasyon yaptı. Operasyonda 4.sınıf emniyet müdürü Fehmi Ç., Polis memuru Murat Erdem Y., Polis memuru Ali Y. yakalandı. 

Adreslerine bulunmayan 3 emniyet personelinin de yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.

 

Bu haber toplam 636 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber