Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da feci kaza: 5 ölü
01 Haziran 2015 / 08:45
Adana'da feci kaza: 5 ölü
Adana'da kamyonet ile cipin çarpışması sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 1'i çocuk 5 kişi öldü.

Adana'da bir cipin köpeğe çarpmamak için karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi'nde Karataş Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana'dan Karataş istikametine giden lüks bir cip Havutlu'yu geçtikten sonra karşısına köpek çıktı. Sürücü, köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca karşı şeride geçerek kamyonete çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yol kenarına savruldu.

Kamyonetin içinde bulunan Hakan ve Mehmet Yıldırmaz, Gülcan, Kazım ile çocuk Ece Emrullah Ant olay yerinde hayatını kaybetti. Yıldız Ant ve 2 kişi de yaralandı. Kaza sonrası yaralılar araç içinde sıkıştı. Olay yerine gelen vatandaşlar ve polis sıkışanları çıkartıp ambulanslarla hastaneye kaldırdı. Kazadan sonra olay yerine gelen vatandaşlar ise kaza sonrası ortalığın savaş alanı gibi olduğunu, sıkışan yaralıları çıkardıklarını, kazanın köpeğe çarpmamak için cipin manevra yapması sonucu meydana geldiğini söyledi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

5 ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASINDA YARALI SAYISI 6'YA ÇIKTI

Adana'da bir cipin köpeğe çarpmamak için karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 1'i çocuk 5 kişi hayatını kaybederken, yaralı sayısı 2'si ağır 6 kişiye yükseldi.

Edinilen bilgiye göre olay, Yüreğir ilçesine bağlı Havutlu Mahallesi'nde Karataş Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Adana'dan Karataş istikametine giden Özgür Y.'nin kulladığı 01 BB 399 plakalı cip, Havutlu'yu geçtikten sonra karşısına köpek çıktı. Sürücü köpeğe çarpmamak için direksiyonu kırınca karşı şeride geçerek Hakan Yıldırmaz yönetimindeki 01 BEG 22 plakalı kamyonete çarptı.

Çarpışmanın etkisiyle iki araç da yol kenarına savrularak takla attı. Kamyonetin içinde bulunan Hakan, Mehmet ve Zekiye Yıldırmaz, Gülcan Ant olay yerinde hayatını kaybetti. Kazım Ant ise kaldırıldığı Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Cip ve kamyonette bulunan toplam 6 kişi de yaralı olarak Adana'daki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu haber toplam 373 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber