Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da Atletizm Hakem Kursu
06 Ocak 2016 / 18:40
Adana'da Atletizm Hakem Kursu
Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Uğur, kentte hakem açığını gidermek için “Atletizm Hakem Kursu” açılacağını söyledi.

Atletizm Federasyonu Adana İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur, kentte hakem açığını gidermek için “Atletizm Hakem Kursu” açılacağını söyledi.


Uğur, hakem kursunun 8-11 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirileceğini, kursu Atletizm Federasyonu Merkez Hakem Kurulu (MHK) üyeleri Şükrü Onat ile Zeynep Bediz Oyar’ın yöneteceğini, kursa katılacak kişilerin sağlığının hakemlik yapmaya uygun, 18-35 yaş arasında ve en az lise mezunu olması gerektiğini ifade etti.

Adana’da atletizm için hava koşulları ve çağdaş tesisler nedeniyle il birinciliğinin yanı sıra ulusal ve uluslararası müsabakaların yoğun yapıldığını hatırlatan Uğur, “Kazanacağımız yeni hakemlerle atletizmin gelişmesini sağlayacağız. Kursun açılmasını sağlayan Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar ile kurs yöneticilerine, bizlere tesis, malzeme ve her konuda desteğini esirgemeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak teşekkür ederiz” dedi.
Bu haber toplam 524 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber