Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da Arazi Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı
12 Ağustos 2016 / 09:21
Adana'da Arazi Kavgası: 1 Ölü, 2 Yaralı
ki grup arasında çıkan arazi kavgasında Hüseyin Kardeşler, av tüfeğiyle vurularak öldürüldü, Mehmet Kardeşler ile Tarık Yanardağ ise bıçakla yaralandı.

Olay, saat 23.45 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi'nde Paşa Mahallesi'nde meydana geldi. Tarık Yanardağ ve yakınları, daha önce arazi meselesi yüzünden husumetli olduğu Hüseyin Kardeşler ile aynı sebeple tartışmaya başladı. Tartışmanın alevlenmesi üzerine iki grup birbirlerine bıçak ve av tüfeği ile saldırdı. Olayda Hüseyin Kardeşler, karnına isabet eden saçmalarla, 20 yaşındaki Mehmet Kardeşler ile 30 yaşındaki Tarık Yanardağ ise çeşitli yerlerinden bıçak darbeleriyle yaralandı.

Yaralılar, 01 HK 298 plakalı kamyonetle hastaneye götürülmek üzere yola çıkarıldı. İhbar üzerine kamyonet, Karataş Yolu - D400 Karayolu kavşağındaki trafik ışıklarında durduruldu. Kamyonetteki yaralılardan Hüseyin Kardeşler, Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesi'ne, Mehmet Kardeşler, Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Tarık Yanardağ ise Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Hüseyin Kardeşler, doktorların tüm çabasına karşın kurtarılamadı.

İsmi açıklanmayan kamyonet sürücüsünü gözaltına alan polis, olayla ilgili geniç çaplı soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 1,141 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber