Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 Adana'da ağlatan yangın
27 Kasım 2019 / 12:15
Adana'da ağlatan yangın
Adana'da sabah saatlerinde çıkan yangında gecekondu ev kül oldu.
Edinilen bilgiye göre, yangın Adana'nın merkez Yüreğir ilçesine bağlı Yunus Emre Mahallesi'ndeki bir gecekonduda çıktı. Hacer Demirel ile dini nikahlı eşi Ali Budan'ın kiracı olarak oturduğu evde elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangında alevler, anne, baba ve 3 çocuğunun yattığı odaya da sıçradı.
 
Ali Budan kalktığında evin yandığını fark etti. Hemen eşini ve çocuklarını Budan itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangını müdahale ederek söndürmesine rağmen çiftin bütün eşyaları kullanılamaz hale geldi. Evin bir odası tamamen yanarken diğer odalar da kısmen yandı. Evde bulunan televizyon, klima, buzdolabı ve çamaşır makinesi de yanarak kullanılmaz hale geldi.

Yangını gözyaşı dökerek izleyen Hacer Demirel, yangın çıktığı sırada uyuduklarını, çocuklarını ve kendi canlarını zor kurtardıklarını söyleyerek, "Sabah elektrikten yangın çıkmış. Eşim şeker hastası, çalışmıyor. Ev yandı, eşyalar kül oldu. Eşyaları nasıl yapacağız, bu evi nasıl onaracağız bilmiyorum" diye konuştu.
Bu haber toplam 984 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber