Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana'da 30 Ağustos kutlamaları
30 Ağustos 2017 / 23:51
Adana'da 30 Ağustos kutlamaları
Adana'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 95. yıl dönümü törenlerle kutlandı.

Zafer Bayramı'nın 95. yıldönümü kutlamaları Adana'da sabah saatlerinde Atatürk Parkı'ndaki Atatürk Anıtı önüne çelenk konulmasıyla başladı. Sırasıyla Adana Valisi Mahmut Demirtaş, 6. Mekanize Piyade Tümen Komutanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü anıt önüne çelenk koyup saygı duruşunda bulundu. Çelenk sunumunun ardından İstiklal Marşı okunup şehitler için saygı duruşunda bulunuldu. Adana Valisi Demirtaş, makamında da tebrikleri kabul etti.

Daha sonra Uğur Mumcu Meydanı'nda düzenlenen kutlama törenine geçildi. Adana Valisi Mahmut Demirtaş, beraberindeki . Mekanize Piyade Tümen Komutanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Hakan Atınç ve Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile halkın bayramını kutladı. Kutlamanın ardından bir komutan 30 Ağustos Zafer Bayramını anlatan konuşma yaptı. Bir öğrenci ise şiir okudu. Daha sonra ise geçit töreni yapıldı. Geçit töreninde askerler ve gaziler yürüdü. Askeri araçlarda geçit töreninde yer aldı.

Törene, AK Parti Milletvekili Fatma Güldemet Sarı, CHP milletvekilleri İbrahim Özdiş, Zülfikar İnönü Tümer, AK Parti İl Başkanı Fikret Yeni, CHP İl Başkanı Ayhan Barut, MHP İl Başkanı Sertan Duran, çok sayıda asker, polis ve gazi katıldı.

Bu haber toplam 581 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber