Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana Çocuklarını Rehin Alıp, Tahliyeye 4 Saat Direndi
19 Eylül 2015 / 11:55
Adana Çocuklarını Rehin Alıp, Tahliyeye 4 Saat Direndi
Adana'da oturduğu evin sahibi olan eski eltisinin açtığı tahliye davasını kaybeden 45 yaşındaki Leyla Aydil, tahliyeye gelen icra memurları ve polise çocuklarını bıçakla rehin alarak 4 saat direndi.

Adana'da oturduğu evin sahibi olan eski eltisinin açtığı tahliye davasını kaybeden 45 yaşındaki Leyla Aydil, tahliyeye gelen icra memurları ve polise, çocuklarını bıçakla rehin alarak 4 saat direndi.

ESKİ ELTİ TAHLİYE DAVASINI KAZANDI

Merkez Sarıçam İlçesi'nde 2 katlı müstakil evde oturan Leyla Aydil'in yaşadığı 2 katlı evin tapusu, kayınpederi tarafından alt katta oturan diğer gelini M.T.'nin üzerine yapıldı. İddiaya göre, bir süre sonra eşinden boşanan M.T., üst katta oturan kayınbiraderi Gıyasettin Aydil ile eski eltisi Leyla Aydil'den evini boşaltmasını istedi. Aile kabul etmeyince, eski elti tahliye davası açtı ve kazandı. Bu sırada inşaatta işçisi olan Gıyasettin Aydil de eşi ve 3 çocuğunu Adana'da bırakıp çalışmak için Tunceli'ye gitti.


TAHLİYEYE GELDİLER SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Tahliye işlemlerini başlatan icra görevlileri, polislerle birlikte evi boşaltmak için geldi. Kapıda polis ve icra memurlarını gören Leyla Aydil, çılgına döndü. Kapıları kilitleyen Aydil, evdeki eşyalarla barikat kurup, icra memurlarını içeriye almadı. Eline geçirdiği bıçakla, 1 yaşındaki kızını rehin alan Leyla Aydil, "Eve girerseniz kendimi de çocuklarımı da öldürürüm. Burası benim evim, ben buraya gelin geldim. Çocuklarım bu evde doğdu, beni kimse çıkartamaz" diyerek direndi.


4 SAAT BOYUNCA DİRENDİ

Çocukların zarar görmesinden çekinen polis, Leyla Aydil'i ikna etmeye çalıştı. Polis ve çevredeki vatandaşların ikna çabaları sonuç vermedi. Yaklaşık 4 saat boyunca evi terk etmemek için direnen ve sinir krizi geçiren Leyla Aydil, pencereye de yumruk vurup camı kırdı. Eli yaralanan Aydil için sağlık ekibi istendi.


SAĞLIK GÖREVLİLERİNİN YARDIMIYLA POLİS OLAYA EL KOYDU

Leyla Aydil'e "Sadece senin ve çocukların sağlık kontrolünü yapıp çıkacağız" diyen 112 ekibi, eve girmeyi başardı. Eşyaları parçalanmış olan eve giren sağlık görevlileri gözü yaşlı anneyi oyalarken, çocuklar ise evin içinde oynadı.

Sağlık görevlilerinin açık bıraktığı kapıdan içeriye giren polis, Leyla Aydil'i etkisiz hale getirdi. Aydil evden çıkartılırken, ağlamaya başlayan küçük çocuklara kadın sağlık görevlisi ve polis sahip çıktı.

Ambulansa bindirilen Leyla Aydil, sağlık kontrolünden geçirilirken sonra görevliler tahliye işlemi yaptı.

 
Bu haber toplam 723 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber