Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Adana Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı kuruyor
14 Nisan 2023 / 17:22
Adana Büyükşehir Belediyesi Afet İşleri Daire Başkanlığı kuruyor
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi'nde "Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel iyileştirme Dairesi Başkanlığı' kurulmasına ait komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

Adana Büyükşehir Belediye Meclisinin Nisan ayı dördüncü birleşimden encümen üyelikleri ile ihtisas komisyonlarında görev alacak meclis üyeleri arasından seçimler yapıldı. Meclis, 1'inci Başkanvekili Mustafa Akgedik tarafından açıldı. Gündemin birinci maddesinde, encümen üyelerinin gizli oyla seçilmesine ait teklif için kapalı zarf usulü oylama yapıldı. Millet İttifakı aday önermedi. Cumhur İttifakının önerdiği Sevil Can, Erdal Hatipoğlu, Muhammet Bayram, Recep İzci ve Rafet Avan 45 oy alarak seçildi.15 oy ise boş çıktı. Daha sonra İhtisas komisyonlarına seçim ise liste halinde yapıldı. Önerilen isimler ihtisas komisyonu üyeleri olarak seçildi.

 

Gündemin 46. Maddesinde bulunan "Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel iyileştirme Dairesi Başkanlığı kurulmasına ait komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

 

Adana Büyükşehir Belediye Meclisi Nisan ayının son toplantısında 2022 yılı faaliyet raporunun görüşüleceği kaydedildi. - ADANA

 

Kaynak: İHA
Kaynak: Sondakika.com
Bu haber toplam 224 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber