Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Acı tablo: 2 ayda 13 ölüm
11 Temmuz 2014 / 17:52
Acı tablo: 2 ayda 13 ölüm
İMO Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, 2 ayda 13 kişinin boğulduğunu belirterek, önlem almaya çağırdı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Adana Şube Başkanı Nazım Biçer, 2 ayda 13 kişinin boğulduğunu belirterek, vakit geçirmeden kanallarda önlem alınması gerektiğini bildirdi.

Biçer, Teknik Danışma Komisyon toplantısında, sulama kanallarının yakın bölümlerine çocuk ve gençlerin yararlanabileceği cep havuzlarının yanı sıra uyarıcı ve eğitici levhaların artırılabileceğini, güvenlik önlemlerinin artırılabileceğini ve kanallara araçların düşmesini önlemek için bariyerli önlem alınabileceğini söyledi.

Biçer, "Sosyal bir sorunla karşı karşıyayız. Adana'da 2 ayda 13 ölümün yaşanması kanallardaki tehlikenin boyutunu açıkça sergilemektedir ve vakit geçirmeden önlemler için adım atılması gerekmektedir. Adana'daki yüzme havuzlarından özellikle çocukların ve gençlerin ücretsiz yararlanmaları sağlanabilir. Buralarda ücretsiz yüzme dersleri beraberinde kanallardaki tehlikeye dikkat çekilebilir. Teknik ve sosyolojik boyutlarıyla ve yerel yönetimlerle yapılacak ortak çalışmalarla çözüm bulmaya hazırız" dedi.
 

 

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber