Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
Ablasını hamile bırakanı öldürmüştü
01 Mayıs 2015 / 14:53
Ablasını hamile bırakanı öldürmüştü
Adana’da ablasını hamile bıraktığı iddia ettiği adamı sokak ortasında pompalı tüfek ile öldüren sanık, 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, geçtiğimiz 11 Eylül'de Seyhan ilçesi Yenibaraj Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Erhan Günsel (30) ile ilişki yaşadıktan sonra hamile kalan A.A., Antalya'ya kuzenlerinin yanına giderek burada kürtaj yaptırdı. Olayı öğrenen seyyar satıcı Mehmet Atsatan (19) ise Erhan Günsel'i telefonla arayarak konuşacağını söyledi. Günsel, bir gün sonra Atsatan’ın tezgahına geldi. Burada konuşan ikili arasında kavga çıktı. Mehmet Atsatan, tezgahın altındaki pompalı tüfekle Günsel'e ateş etti. Sırtından yaralanan Günsel yere düştü. Mehmet Atsatan, yaralı haldeki Günsel'in başına tüfeğin dipçiğiyle de vurdu. Suç aleti tüfekle kaçan Atsatan, polisin kısa süreli takibiyle yakalandı. Günsel ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Atsatan tutuklandı.
Tutuklu sanık Mehmet Atsatan, 'Kasten öldürme' suçundan ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde karar duruşmasına çıktı. Mehmet A., savunmasında, “Kuzenim ağabeyimi arayarak Erhan Günsel'in ablama tecavüz ettiğini, hamile kaldığını ve kürtaj olduğunu söyledi. Kürtaj parasını istedikleri Günsel'in de küfür ederek telefonu kapattığını anlattı. Erhan'ı telefonla arayıp, "Ablama tecavüz etmişsin, senden hamile kalmış. Çocuğu aldırmak için senden para istediğinde de kabul etmemişsin" dedim. O da "Kapat telefonu yanına geleceğim" deyip telefonu yüzüme kapattı. Bir gün sonra satış yaptığım tezgahıma geldi. Durumu sordum, küfür edip yüzüme tükürdü. Daha sonra elini beline atarak bıçak çekti. Tezgahın altındaki av tüfeğini çıkardım. Aramızda 5 metre kadar mesafe varken tüfek ateş aldı. Yere düşünce kaçmak istediğim sırada ayağıma sarılınca bırakması için tüfeğin dipçiğiyle kafasına vurdum. Öldürmek istemedim, ağabeyim gibi severdim. Pişmanım” dedi.
Mahkeme heyeti, Mehmet Atsatan'ı ömür boyu hapis cezasına çarptırdıktan sonra cinayeti tahrik altında işlediğine kanaat getirilerek cezayı 18 yıl hapse düşürdü.

Bu haber toplam 402 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber