Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
85’lik Dede taş duvarı yerle bir etti
16 Nisan 2015 / 15:00
85’lik Dede taş duvarı yerle bir etti
Kozan’da sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkan otomobil ahır duvarına duvara çarptı. Çarpmanın etkisi ile bulunduğu yerde sıkışan 85 yaşında ki sürücü itfaiye ekipleri tarafından çıkarıldı.

Kaza Tavşantepe Mahallesi Memiköyü Caddesinde meydan geldi. Mehmet Örs (85) idaresinde ki 01 RN 214 plakalı otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak, yol kenarında ki bir ahırın duvarına çarptı. Kazada sürücü Mehmet Örs bulunduğu yerde sıkıştı.

Araç kullanılamaz hale geldi
Çarpmanın şiddeti ile yerle bir olan ahırın taş duvarı ve çatısı otomobilin üzerine devrilerek otomobili adeta hurdaya çevirdi. Gürültüyü duyarak kaza yerine koşan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Adana Büyükşehir Belediyesi Cankur ekipleri ile polis ve sağlık ekibi de sevk edildi. Bulunduğu yerde sıkışan sürücüyü Cankur ekipleri çıkardı. Şans eseri hafif şekilde yaralanan yaşlı adam ambulans ile Kozan Devlet Hastanesine sevk edildi.

Kazayı görerek olay yerine gelen yaşlı adamın komşuları, Örs’ün daha önce felç geçirdiğini ve şeker hastası olduğunu iddia ederek şoförlük yapmasının sakıncalı olduğunu söylediler. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu haber toplam 264 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber