Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
8 Yıl Önce Ağabeyi Tarafından Ailesinin Katledildiği Yerde İntihar Etti
11 Ekim 2016 / 09:26
8 Yıl Önce Ağabeyi Tarafından Ailesinin Katledildiği Yerde İntihar Etti
Adana'da 43 yaşındaki H.Y., 8 yıl önce ağabeyi tarafından annesi, babası ve iki kardeşinin öldürüldüğü 11'inci kattaki evinden atlayarak intihar etti.

Adana'da 8 yıl önce ağabeyi tarafından babası, annesi, iki kardeşi, yengesi ve 3 yeğeni tabancayla öldürülen, hastanede tedavi gördüğü için katliamdan kurtulan 43 yaşındaki H.Y, olayın yaşandığı 11. kattaki evlerinden atlayarak intihar etti.

BAŞLARINDAN VURULARAK ÖLDÜRÜLDÜ

2 Haziran 2009 tarihinde meydana gelen olayda, astsubaylıktan atılma Murat Y, yaşadığı ekonomik sorunlar nedeniyle Çukurova ilçesi Huzurevi Mahallesi 77226 Sokak'taki Özemek Sitesi A Blok'taki 11. katta bulunan evlerinde babası İbrahim Y (64), annesi Günay Y (62), yeğenleri Vedat Y (6) Halil İbrahim Kopar (17), Arif Kopar (19), yengesi Gül Y ve kardeşleri Ali Y ve Nalan Y'yi tabancayla başlarından vurarak öldürdü.

 

 

 

8 DEFA AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET HAPSE MAHKUM EDİLDİ

Aile katliamı yaptıktan sonra evde intihar etmek için veda mektubu yazarken yakalanan Murat Y. ise yargılandığı mahkemece 8 kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına mahkum edildi.

11'NCİ KATTAN ATLAYARAK İNTİHAR ETTİ

Olay günü Ekrem Tok Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören Murat Y'nin kız kardeşi H.Y (43) ise olaydan 8 yıl sonra bugün öğle saatlerinde katliamın yaşandığı 11. kattaki evlerinin balkonundan beton zemine atlayarak intihar etti. H.Y'nin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


Bu haber toplam 786 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber