Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
7 Kişiyi Vurdu 41 Yıl 1 Ay 15 Gün Hapis Cezası Aldı
19 Ekim 2018 / 12:04
7 Kişiyi Vurdu 41 Yıl 1 Ay 15 Gün Hapis Cezası Aldı
Adana’da bir kahvehaneyi birden fazla kişi ile basıp silahla 7 kişiyi yaralamaktan 41 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan hükümlü polis tarafından yakalandı.

Adana'da bir kahvehaneyi birden fazla kişi ile basıp silahla 7 kişiyi yaralamaktan 41 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası alan hükümlü polis tarafından yakalandı.

Merkez Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda, birden fazla kişiyle kahvehaneyi basıp silahla 7 kişiyi yaraladığı öne sürülen Serdal A., yakalanıp yargılandı. Mahkeme devam ederken sanık tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Ancak yargılama sonucunda mahkeme 7 kişiyi yaraladığı için hepsinden ayrı ayrı "kasten adam öldürmeye teşebbüs" ve "hakaret" suçlamasından Aycan'a 41 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verdi. Aycan, tutuksuz yargılandığı için cezaevinde olmadığından aranması çıktı.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri hükümlüyü yakalamak için çalışma başlattı. Polishükümlünün Seyhan ilçesinde bir evde saklandığını saptadı. Yapılan operasyonda hükümlü yakalandı.

Serdal A., işlemlerinin ardından cezaevine götürüldü. - ADANA

Bu haber toplam 929 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber