Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
7 Haziran Türk Devleti'nin Var Olma Seçimi Olacak
17 Nisan 2015 / 08:50
7 Haziran Türk Devleti'nin Var Olma Seçimi Olacak
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran’da Türk Devleti’nin, Türk Milleti’nin var olma seçiminin yapılacağını söyledi.

MHP Seyhan İlçe Başkanı Bünyamin Kara’nın Fevzipaşa Mahallesi’nde düzenlediği Kucaklaşma Toplantısı’na İl Başkanı Yusuf Başmilletvekili adayları Abdulkadir Yuvalı ve İsa Ayanoğlu ile katılan Seyfettin Yılmaz, seçimlerin önemine değindi. 

Cumhuriyet tarihinin en kritik seçiminin 7 Haziran’da yaşanacağını vurgulayan Yılmaz, “Bu seçimler, Türk Devleti’nin, Türk Milleti’nin var olma seçimidir. 7 Haziran seçimlerinin sonuçlarına göre, Türk Devleti ya güçlü bir şekilde varlığını sürdürecek ya da federasyon yapısı gelecektir. Türkiye’yi bölmek istiyorlar.” dedi. 

Milletin evlatları yoklukla, sıkıntılarla boğuşurken beş yıldızlı otellerde, saraylarda, yatlarda sefa sürenlerin ülkeyi bölüp PKK devletinin kurulmasının önünü açtığını vurgulayan Yılmaz şunları söyledi: “1995’ten 2002’ye kadar olan süreçte yürütülen mücadele ile terör örgütünün beli kırılmıştı. Ama bunlar geldi, ‘Bu ülkenin dağlarına barış getireceğiz, bu ülkeye huzur getireceğiz’ dediler. Gelinen nokta nedir? Kısa süre önce bölgeye gittim, şuanda orada devlet yok! PKK terör örgütü bölgeyi tamamen teslim almış durumda. Vergi topluyorlar, mahkemeler kurmuş, yargılama yapıyorlar, asayiş birimlerini kurmuşlar, sırtlarında silahlarla bölgede cirit atıyorlar. Yani burada devlet kurduklarını ilan etmişler. Talepleri yerine gelmediğinde ülkeyi kan gölüne çevirebileceklerini ne zaman ortaya koydular? 6-7 Ekim Kobani olanlarında… Devlete meydan okuyor eli kanlı teröristler, devlete diz çöktürmüşler.” 

TAŞERON İŞÇİLERE KADRO
13 yıldır Türkiye’yi tek başına yöneten AK Parti’nin yoksullukla boğuşan halkın sorunlarına çözüm üretemediğini, halen işsizliğin ülkenin en önemli sıkıntısı olmayı sürdürdüğünü kaydeden Seyfettin Yılmaz, “Fakir fukaranın, sessiz yığınların sesi olacağız dediler. Adana’yı karış karış geziyorum. 4 yıllık milletvekilliğim döneminde fakir fukara aynı yerinde duruyor. Hiçbir iyileşme yok, hatta daha kötü duruma gelmişler. Geçim sıkıntısı insanımızın boynunu bükmüş. Taşeron işçiliği yaygınlaşmış, ahtapot gibi her tarafı sarmış. İnşallah buradan ilan ediyorum, 7 Haziran’da iktidara geldiğimizde taşeron işçilerin tamamına kadro vereceğiz.” diye konuştu.

Bu haber toplam 532 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Siyaset  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber