Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
6 tır gıda yardımını çalan şahıslar yakalandı
11 Şubat 2023 / 16:59
6 tır gıda yardımını çalan şahıslar yakalandı
Hatay genelinde depremden hasar görmüş binalardan hırsızlık yaptıkları tespit edilen 40 şahıs yakalandı. Ayrıca kendilerini insani yardım görevlisi olarak tanıtan 2 şahsın da vatandaşlara gönderilen 6 tır gıda malzemesini alarak bir çiftlikte depoladığı t

Hatay genelinde depremden hasar görmüş binalardan hırsızlık yaptıkları tespit edilen 40 şahıs yakalandı. Üzerlerinden ve araçlarından; ziynet eşyaları, farklı şahıslara ait banka kartları, 70 bin TL ve 11 bin dolar, 6 adet tabanca, 3 av tüfeği, 20 cep telefonu ve 8 bilgisayar 5 adet beyaz eşya ele geçirildi.

 

6 TIR GIDA MALZEMESİ ÇALMIŞLAR

 

Ayrıca Hatay'da kendilerini insani yardım görevlisi olarak tanıtan 2 şahsın, vatandaşlara gönderilen 6 tır gıda malzemesini alarak bir çiftlikte depoladığı tespit edilerek, malzemelerle birlikte yakalandı.

 

DEPREMDE VEFAT EDEN ŞAHSIN KARTLARINDAN HARCAMA YAPMIŞ

 

Adana'nın Çukurova ilçesinde de polis, taksi içerisindeki bir şahıstan şüphelenip durdurdu. Şahsın GBT sorgusunu yaptığı sırada çelişkili ifadeler vermesi üzerine yaptığı aramada Hatay ilinde ikamet eden E.S.'ye ait 3 kredi kartı olduğunu ve kartlardan bin liralık alışveriş yapıldığını tespit etti. Polis yaptığı incelemede E.S.'nin Hatay'da yaşanan depremde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis bunun üzerine Mustafa B. zanlıyı gözaltına aldı. Emniyete götürülen zanlı ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Zanlı çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza mahkemesi tarafından tutuklandı.

 

Kaynak: İHA

Kaynak: Sondakika.com

Bu haber toplam 225 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber