Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
5 Ocak stadı sezona hazır
06 Ağustos 2015 / 09:57
5 Ocak stadı sezona hazır
Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda kulüp ve seyircilerin rahatlığı için tüm önlemleri aldıklarını söyledi.

Ataşbak, 10 personelle 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nın yıllık periyodik bakım, onarım ve diğer eksiklerinin giderildiğini, UEFA standartlarında olan stadın yeni ilavelerle daha çağdaş hale getirildiğini anlattı.

Sarıçam İlçesi’nde yapımı süren 33 bin kişi kapasiteli yeni stadın önümüzdeki yılın sonunda tamamlanacağını, bu zaman içinde Adanaspor ve Demirspor’un karşılaşmalarını 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda oynayacağını ifade eden Ataşbak, şöyle devam etti:

"Futbol karşılaşmalarına yaklaşık 3 ay kadar ara verildi. Bu zaman içinde çimlerin periyodik bakımı, yabani otların temizlenmesi ve ilaçlanması, kırılan koltukların yenilenmesi ve onarılması, takımların, hakemlerin soyunma odaları, duşlar, tuvaletlerin bakım ve onarımları tamamlandı. Ayrıca, boya badana yapıldı. Yeni ilk yardım odası yapıldı. Seyircilerin stada daha rahat ve güvenli girmesi için 5'li bariyerler yerleştirildi. Turnike ve gişelerin bakım, onarım ve eksikleri giderildi. Basın tribünün eksikleri tamamlandı. Elektrik ve su tesisatları yenilendi. Başka anlamda, stadın tüm eksikleri giderilerek sezona hazır hale getirildi."

Stat içinde ve etrafında mevcut olan kamera sisteminin kontrolden geçirildiğini ve kamera sayısının artırıldığını belirten Ataşbak, sezon öncesinde İl Spor Güvenlik Kurulu’nun Spordan Sorumlu Vali Yardımcısı Şükrü Çakır’ın başkanlığında toplandığını da sözlerine ekledi.

-ADANA DEMİRSPOR SEZON AÇILIŞI VE HAZIRLIK MAÇI-

Ataşbak, 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nın 8 Ağustos Cumartesi günü 20.30’da Adana Demirspor'un yeni sezon açılışıyla yeniden hizmete gireceğini kaydetti.

Adana Demirspor açılış hazırlık maçını Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile yapacağını anımsatan Ataşbak, Adana kulüplerinin ve taraftarların rahatlığı için tüm önlemlerin alındığını da sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 787 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Spor  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber