Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
4 gündür kaybolan oğlunu arıyor
15 Temmuz 2016 / 09:26
4 gündür kaybolan oğlunu arıyor
Anne Fatma Yavuzdoğan, oğlunun hayatından endişe ettiğini belirterek gözyaşlarına boğuldu

 Adana'da 4 gün önce evden çıktıktan sonra bir daha dönmeyen oğlunu bulmak isteyen anne, polisle birlikte oğlunu dağ, taş ve orman demeden gözyaşları içinde aradı.


Öğretmen emeklisi Mustafa ve Fatma Yavuzdoğan'ın 33 yaşındaki oğlu Tan Yavuzdoğan (33) bir süre önce Elazığ'dan 15 Temmuz 2016 tarihinde görülecek olan duruşmasına katılmak için Adana'ya geldi. 

Yavuzdoğan, geçtiğimiz pazar günü 01 BLN 72 plakalı motosikletiyle evden ayrıldı. Ancak gece olmasına rağmen Yavuzdoğan evine gelmedi. Bunun üzerine anne oğlunun cep telefonunu aradı. Telefon çaldı ancak açan olmadı. Anne bir süre sonra telefonu tekrar aradı ancak oğluna ulaşamadı. Anne sabaha kadar bekledi ancak oğlu eve gelmedi. Anne Yavuzdoğan sabahleyin polise giderek oğlunun eve gelmediğini söyleyip kayıp başvurusunda bulundu. 

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Kayıp Büro Amirliği ekipleri başvuru üzerine Yavuzdoğan'ı aramaya başladı. Aramalara özel eğitimli köpek de katıldı. Köpek, Yavuzdoğan'ın kıyafetini koklayarak onun gidebileceği yerlerde arama yaptı.

Bu arada aile savcılığa başvurup cep telefonu sinyalinin geldiği yerin bulunmasını istedi. Bu başvuru üzerine Yavuzdoğan'ın cep telefonundan en son sinyalin Karaisalı ilçesine bağlı Salbaşı Esentepe Mahallesi'nden geldiği tespit edildi. Ekipler özel eğitimli köpekle bölgeye giderek arama yaptı.

Köpek ormanlık alanda didik didik Yavuzdoğan'ı bulmak için çalışma yaptı. Anne Yavuzdoğan da sinyal gelen yerde polislerle birlikte aramaya katıldı. Anne dağ, taş ve ormanlık alan demeden sıcak havaya rağmen arama yaptı. Anne uzun süren aramadan sonra oğlu bulunamayınca gözyaşlarına boğuldu.

Anne Yavuzdoğan oğlunun hiç kimseyle bir sorunu olmadığını, mahkemesi olduğu için Adana'ya geldiğini ancak pazar günü çıktığı evine bir türlü dönmediğini belirterek, "Oğlum 4 gündür yok hayatından endişe ediyorum. Burada cep telefonu sinyali alındı. Burada düştü mü, biri gasp mı etti bilmiyoruz. Onu bulmak istiyorum ama bürokrasi ile uğraşıyoruz. Oğlumu hala bulamadık" diye gözyaşlarına boğuldu. 

Arama çalışmaları hala devam ediyor.
Bu haber toplam 614 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber