Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
23 Nisan 2018 / 16:44
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
Adana\'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Tuana Gökçe valilik makamını devraldı.

 Adana'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 10 yaşındaki ilkokul öğrencisi Tuana Gökçe valilik makamını devraldı.

 Yüreğir ilçesindeki Emine Türkan İkiz ilkokulu dördüncü sınıf öğrencisi Tuana Gökçe, Vali Mahmut Demirtaş'ı makamında ziyaret ederek, kente yaptığı hizmetler için teşekkür etti.

Gökçe, Adan'da yaşayan bütün çocukları temsilen valilik makamında bulunduğunu belirterek, şunları söyledi: 

"23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada ilk ve tek çocuk bayramıdır ve dünya çocuklarıyla dostluk köprüsüdür. Dini, dili, ırkı ve cinsiyeti ne olursa olsun barış içinde yaşayıp eğitim almak bütün çocukların hakkıdır. Özellikle ülkelerindeki savaştan kaçıp bize sığınan Suriyeli göçmen kardeşlerimizin de bayramını yürekten kutluyorum. Bize bu bayramı armağan eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e de teşekkür ediyorum."

Koltuğa oturduktan sonra ilk talimatını veren Gökçe, "Bu bayramı şehrimizdeki tüm çocukların coşkuyla kutlayabilmesi için valiliğimiz tarafından etkinlikler düzenlenmesini ve gerekli tedbirlerin alınmasını rica ediyorum." dedi.

Vali Mahmut Demirtaş da Tuana Gökçe'nin öz güveni yüksek bir çocuk olduğunu ifade ederek anne ve babasının çocuklarını iyi bir şekilde yetiştirdikleri için ailesini tebrik etti.

Daha sonra Gökçe, Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile telefonda görüşüp, parkların daha güvenli hale getirilmesi ve evde hasta bakım hizmetinin kapsamının genişletilmesini içeren taleplerini iletti.

Buluşmada, öğrencinin anne ve babası ile okul yöneticileri de yer aldı.

Bu haber toplam 1,107 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Özel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber