Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
22 ilin valisi Ankara'ya çağrıldı!
18 Eylül 2016 / 18:10
22 ilin valisi Ankara'ya çağrıldı!
İçişleri Bakanlığı'nın çağrısıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 22 ilin valisi, güvenlik toplantısına katılmak için Ankara'ya geldi

İçişleri Bakanlığı, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bitlis, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Iğdır, Kars, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli ve Van valisini Ankara'ya çağırdı.

TERÖRLE MÜCADELE OPERASYONLARI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında bugün yapılan toplantıda, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinde kararlılıkla sürdürülen terörle mücadele operasyonları değerlendirildi.

Bölücü terör örgütü PKK ile diğer terör örgütlerinin neden olduğu güvenlik sorunları ile terörle mücadele konuları kapsamlı olarak ele alınıyor.

KOMUTANLAR DA KATILDI

İlgili kurumların bilgilendirmeleri ile devam eden toplantıya, İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Muhterem İnce, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Yaşar Güler, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros, Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü Ahmet Sarıcan ve ilgili güvenlik bürokrasisi yetkilileri de katıldı.

 
 
Bu haber toplam 636 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber