Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
19 yaşındaki gelin intihar etti
28 Mayıs 2015 / 16:44
19 yaşındaki gelin intihar etti
Adana'da 2 ay önce dini nikahla evlenen 19 yaşındaki genç kadın, yatak odasında fularıyla kendini asarak intihar etti.

Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesine bağlı Gülbahçesi Mahallesi 13248 Sokak 2 numaralı evde saat 06.00’da meydana geldi. Bilcan Abik (19) yaklaşık 2 ay önce resmi nikah olmadan kaçarak İlhan Demir ile birlikte yaşamaya başladı. Dün akşam ise Demir ailesi 2 katlı evlerinin damına çıkarak burada akşam sohbet etti. Abik bir süre sonra uyumak isteğini söyleyerek eve inip yatak odasına geçti. Kocası Demir ise misafirleri gönderdikten sonra hava sıcak olduğu gerekçesiyle evin damında yattı. Demir, sabah saat 06.00'da kalkarak eşinin yanına gitmek istedi. Ancak yatak odasına girmek istediğinde kapıyı açamadı. Bunun üzerine kapıyı zorlayıp açtığında eşinin tavandaki demire fuları ile kendini astığını gördü.


Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ekipler, asıldığı yerden indirilen genç kadını kontrol ettiklerinde öldüğünü belirledi. Genç kadının cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

İlhan Demir, eşiyle 2 ay önce resmi nikah olmadan evlendiklerini ve çok mutlu olduklarını, intihar etmesine anlam veremediğini söylediği öğrenildi.

Cenazesi adli tıp morguna getirilen genç kadının ailesi ile kocasının ailesi intihar olayında birbirlerini suçlayınca aralarında kavga çıktı. Birbirlerine taş atan grubu araya giren vatandaşlar engelledi. Olayda bir kişi başından yaralandı. Kavga yatıştıktan sonra genç kadının cenazesi yakınları tarafından Küçükoba Mezarlığı'na götürülerek defnedildi.
Bu haber toplam 323 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber