Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
15 Yaşındaki Kıza Uyuşturucu Hap Verip Tecavüz Ettikleri İddiasıyla Tutuklandılar
17 Nisan 2015 / 08:39
15 Yaşındaki Kıza Uyuşturucu Hap Verip Tecavüz Ettikleri İddiasıyla Tutuklandılar
Adana'da sosyal paylaşım sitesi üzerinden tanıştıkları 15 yaşındaki F.A. adlı kıza uyuşturucu hap verdikten sonra tecavüz ettikleri iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

F.A., iddiaya göre, sosyal paylaşım sitesinde 18 yaşındaki H.B. ile tanıştı. Bir süre site üzerinden sohbet eden genç kız ile H.B., dışarıda bir araya geldi. H.B., birlikte yemek yediği genç kızı gezerken iddiaya göre asfalt şantiyesine götürüp burada uyuşturucu hap verip tecavüz etti. Ardından da arkadaşları 21 yaşındaki F.A. ile 20 yaşındaki İ.Ç.'yi çağırdı. Bu kişiler de uyuşturucu hapın etkisiyle kendinden geçen kıza tecavüz etti. Daha sonra bu 3 kişi,  F.A.'yı arkadaşları L.E.'nin evine götürüp gece tekrar tecavüz etti.

Genç kız eve dönmeyince yanında kaldığı amcası S.A.  polise yeğeninin kayıp olduğunu bildirerek bulunmasını istedi. Olayla ilgili inceleme başlatılırken, H.B., sabah genç kızı amcası S.A.'nın evinin önüne bıraktı. Bitkin halde eve gelen F.A.'nın başından geçenleri anlatması üzerine amca S.A. polise giderek şikayetçi oldu.

İddia üzerine H.B., F.A. İ.Ç. ve ev sahibi L.E. gözaltına alındı. Ev sahibi ifadesinin ardından serbest bırakılırken, genç kızla rızasıyla ilişkiye girdiklerini ileri süren 3 şüpheli ise çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bu haber toplam 900 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Kadın - Aile  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber