Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
“14 Mart Tıp Bayramı”
13 Mart 2014 / 11:11
“14 Mart Tıp Bayramı”
Sağlık Hizmetleri dünyada her insanın her an ihtiyaç duyabileceği, ihtiyaç duyduğunda en mükemmelini arzuladığı önemli bir hizmettir.

Sağlık Hizmetinin en iyi şekilde sunulabilmesi için uygun fiziki yapı, yeterli bir donanım mutlaka gerekir ancak başta hekimler olmak üzere sağlık insan gücü olmazsa diğer faktörlerin bir anlamı olmaz.

İmkânsızlıklar içinde çalışıp başarıya ulaşan sağlık çalışanlarına da tarih şahittir.

Sağlık çalışanları mesleki yaşantılarını her zaman özel yaşantılarının önünde tutar ve ne zaman, ne şartta olursa olsun insanlığa hizmet etmeye devam ederler. Bu konu tüm sağlık çalışanlarına aldıkları deontoloji eğitimlerinde vicdanlarına aşılanmıştır.

Sağlık, bir ekip hizmetidir. Ekibin lideri hekimdir ama her alandaki ve her pozisyondaki her bir sağlık çalışanı da başarıda pay sahibidir. Sağlık sektörü her gün yeni bir teknolojik gelişmeye sahne olsa da hizmetin en kritik aktörü sağlık çalışanıdır.

Teknoloji sağlık çalışanlarımızın mesleki hayatlarını kolaylaştırmakta ve bu alanda hızla ilerlemektedir. Sağlık çalışanlarımızda gelişen teknolojiye hızla ayak uydurmakta ve hayat boyu eğitim almaya devam etmektedir.

Son 12 yılda Türkiye Sağlık Hizmetlerinde çağ atlamış ve tüm Dünya tarafından takdir edilmiş, bu alanda referans bir ülke olma yolunda vizyonu ile geleceğe hızla ilerlemektedir.

Ulaştığımız sağlık hizmet seviyesinde en büyük rol şüphesiz fedakâr ve iyi yetişmiş sağlık çalışanlarımızındır.

 Yıllarca sağlık hizmeti veren ve emekli olan sağlık çalışanlarımıza sağlıklı uzun ömürler diliyor hayata veda ederek aramızdan ayrılan sağlık çalışanlarımızı rahmetle ve minnetle anıyorum.

 

 

Ülkemizin her köşesinde ve ülkemizde eğitim alarak dünyanın her noktasında insanüstü gayretle hizmet vererek, fedakârca ve büyük bir sorumluluğu üzerine alarak çalışan hekimlerimiz ve tüm sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunar, 14 Mart Tıp Bayramını kutlarım. 

Bu haber toplam 418 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Sağlık  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber