Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
13 Yaşındaki Kız Simitçide Bulundu
22 Nisan 2015 / 09:09
13 Yaşındaki Kız Simitçide Bulundu
Adana'da yerel bir radyoda çalışan annesi ile buluşmak için dün öğlende evinden çıkıp, gece boyunca ulaşılamayan 13 yaşındaki Y.K. adlı kız, bu sabah simitçide bulundu.

Adana'nın merkez Çukurova İlçesi'nin Şambayat Mahallesi'ndeki TOKİ konutlarında oturan Y.K, öğleden sonra diş kontrolüne gitmek için yerel bir radyoda çalışan annesi Pınar K. ile buluşmak için sözleşti. Annesinin yanına gitmek için saat 14.30 sıralarında evinden çıkan Y.K. ortadan kayboldu. Akşama kadar kızına ulaşmaya çalışan anne Pınar K., 100'üncü Yıl Polis Merkezi Amirliği'ne giderek kızının kaybolduğunu bildirdi. Gece boyunca Y.K.'yı bulmak için çalışma yapan polis, küçük kızın gidebileceği yerleri araştırdı.

GİZEM AKDENİZ'İ ARAYAN EKİP ÇALIŞTI

Y.K.'nin özel eşyalarını yanına almadığını belirleyen polis, kendi istediği ile evden kaçmadığını belirledi. Küçük kızın kaçırılmış olabileceğini değerlendiren Asayiş ve Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz yıl kaybolan ve akrabası tarafından öldürülmüş olarak bulunan 6 yaşındaki Gizem Akdeniz'i arayan özel ekip devreye girdi. Y.K.'nın gidebileceği adresler, arkadaşları ve tanıdığı bütün yakınlarının evleri gece boyunca arandı. Evinden, şehir merkezine kadar olan güzergah üzerindeki işyerlerine ait güvenlik kameraları ile MOBESE görüntüleri incelendi.

ANNESİ RADYODAN ÇAĞRILAR YAPTI

Y.K.'nın bulunabilmesi için sosyal medya üzerinden de çağrı yapan anne Pınar K., çalıştığı radyodan sürekli anonslar yapıp kızını aradıklarını duyurdu. Pınar K.'nin başka yayın kuruluşlarında çalışan meslektaşları da Y.K.'nın bulunabilmesi için sık sık çağrı yaptı.

DİNLEYİCİ SİMİTÇİDE GÖRÜP POLİSİ ARADI

Sabah saatlerinde, radyo dinleyicisi olan bir kadın, simit almak için girdiği Tellidere Mahallesi'ndeki simitçide, Y.K.'nın eşkaline benzeyen kızı gördü. Kızın hareketlerinden şüphelenen kadın, polise ihbarda bulundu.

Olay yerine gelen polisler, simitçideki kızın kayıp olarak aranan Y.K. olduğunu belirleyip Çocuk Şube Müdürlüğü'ne götürdü.

Bu haber toplam 421 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Adana Güncel  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber