Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
11 yıl geriye dönen İzmirliler şaşkın!
13 Haziran 2015 / 09:55
11 yıl geriye dönen İzmirliler şaşkın!
İzmir'de toplu ulaşım araçlarında, 11 yıl aradan sonra yeniden kağıt bilet dönemi başlaması vatandaşı şaşkına çevirdi.

 1 Haziran'dan bu yana yaşanan elektronik bilet krizi nedeniyle ücretsiz hizmet veren toplu ulaşım araçlarında, 11 yıl aradan sonra yeniden kağıt bilet dönemi başladı.

Nostaljik bir uygulamaya gidilmesini yadırgayan yeni nesil ise "Eskiden babalarımız kullanırdı şimdi biz şaşkınlık içerisindeyiz" dedi.

VATANDAŞLAR YETKİLİLERE SESLENDİ

İzmir'de, 1 Haziran'da işletmeci şirketin değiştirmesiyle elektronik ulaşım kartlarıyla ilgili başlayan kriz nedeniyle ücretsiz devam eden kent ulaşımında şimdi de kağıt biletler kullanılmaya başlandı. Kartlarında bakiye bulunmayan vatandaşlar, artık biletle yolculuk yapacak. Ulaşım araçlarına biletle binenler sonraki binişleri için de yine bilet alıp ücret ödemek zorunda kalacak. İşletmeci firmanın değişmesi ile büyüyen krizde işin içinden çıkamayan belediyenin kağıt bilet uygulamasına geri dönmesi vatandaşlar da şaşkınlık yaratırken, kimileri bileti kutusuna atarken bile sıkıntı yaşadı. Sistem nedeniyle mağdur olduklarını ifade eden İzmirliler, durumun bir an önce düzeltilmesi için yetkililere seslendi.

Bu haber toplam 446 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Türkiye  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber