Çok Okunanlar
Karakter boyutu :  20 Punto18 Punto16 Punto14 Punto
1 Metrelik Suda Boğuldu
22 Temmuz 2015 / 13:24
1 Metrelik Suda Boğuldu
Adana'da meydana gelen trafik kazasında mali müşavir Nedim Yaman, kanala uçan aracın içinde 1 metrelik suda boğularak öldü. Olayı öğrenen ailenin feryadı yürekleri dağladı.

Adana'nın Karataş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobille kanala uçan ve 1 metrelik suda boğularak hayatını kaybeden mali müşavirin annesinin ağıtları, yürekleri dağladı.

MICIRA GİREN ARAÇ, 1 METRELİK SU BULUNAN KANALA UÇTU

Edinilen bilgiye göre olay, Adana'nın Karataş ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre mali müşavir Nedim Yaman (37), Selin A.'nın kullandığı otomobille yanlarında İskender isimli arkadaşlarıyla Karataş'a gitmek üzere gece Adana'dan yola çıktı. Karataş Bulvarı'nda seyir ederken karanlık nedeniyle sürücü otomobili mıcıra kaptırınca direksiyon hakimiyetini kaybederek takla atmaya başladı. Ters dönen otomobil bulvar kenarında içinde 1 metre su bulunan kanala düştü. Kaza sonrası sürücü bayan ve yanındaki İskender isimli şahıs otomobilden çıkarken mali müşavir otomobilin içinde kaldı. Bir süre sonra çevredeki vatandaşlar Nedim Yaman'ı kurtarmak istedi bu arada olay yerine kurtarma ve sağlık ekipleri de çağrıldı. Olay yerine gelen ekipler Yaman'ı kanaldaki otomobilin içinden çıkardı. Otomobilde bulunan 3 kişi de hastanelere kaldırıldı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Ancak Yaman hastanede hayatını kaybetti. Yaman'ın cenazesi daha sonra otopsi için adli tıp kurumuna getirildi.

AİLESİNİN FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Bu sırada Yaman'ın annesi Hanife ve babası Mustafa Yaman birbirlerine sarılarak gözyaşlarına boğuldu. Anne Yaman'ın, "İnanamıyorum, dayanamıyorum ne olur biri bunun bana rüya olduğunu söylesin, ama rüya değilmiş gerçekmiş" diye feryat etmesi yürekleri dağladı.


Yaman'ın cenazesi otopsinin ardından yakınları tarafından alınarak bugün toprağa verilecek.

Bu haber toplam 701 defa okunmuştur
Kalan Karekter Sayısı : 500
Yaşam  => Diğer Haberler
Sitemizdeki yazı ve resimlerin her hakkı saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
AmdYazılım
Güneydoğu Haber